APM 2019 2019-05-01T16:48:07+00:00

Tävlingsinformation 2019

Alingsås Potato Mash-Up är en tävling i lag om två. Tävlingen hade premiär 2016 och arrangeras nu för fjärde gången, helgen 4-5 maj 2019.

Det är en tävling i lag om 2 män eller 2 kvinnor som har ett spännande upplägg inte likt andra tävlingar. I denna tävlingen är alla garanterade 4 event under lördagen och 1 på söndagen. Under lördagen samlar laget poäng som kommer gynna de bättre lagen inför första eventet på söndagen som är en direktutslagning.

Tävling är främst för dej som är i början av din karriär inom funktionell fitness. Men vi ser en självklarhet i att du som atlet behärskar grundläggande rörelser, så som sit-ups, burpees, airsquats osv. Därför finns dessa inte skrivna under i tävlingens standard.
Vi kör 3 olika lagklasser som är indelade i dam respektive herr. Utöver en actionfylld tävlingsdel så kommer vi ha ett spännande utställningsområde med diverse utställare inom sport och hälsa och det kommer finnas mat och fika att köpa.

Titta gärna på wodarna från tidigare tävlingar för att se var nivån ligger och vad du som atlet bör klara av för att lyckas i tävlingen. Kravprofilen hittar du nedan.

Vi kommer precis som tidigare år släppa ett begränsat antal tävlingsplatser och det är först till kvarn som gäller. Anmälan öppnar söndag 13 januari kl 18. Anmälan stängd! Anmälan och betalning sker via Boxpeak.

Vi kommer att ha en cut-off uppåt i vår tävling. Med detta menar vi då att vår tävling inte är till för exakt alla. Har du tidigare deltagit i någon av de större tävlingarna i sporten och fått en topplacering är denna tävling inte något för er. Hoppas att ni förstår vår tanke!

Alla wodar kommer att vara utmanande och eventen programmeras på så sätt att det inte bara handlar om ren styrka, utan även ett bra lagarbete.

Våra tävlingsklasser är Beginner, Intermidiate och Master +35