Tävlingsinformation 2020

Alingsås Potato Mash-Up är en tävling i lag om två. Tävlingen hade premiär 2016 och arrangeras nu för femte gången, helgen 2-3 maj 2020.

Det är en tävling i lag om 2 män eller 2 kvinnor som har ett spännande upplägg inte likt andra tävlingar. I denna tävlingen är alla garanterade 4 event under lördagen och 1 på söndagen. Under lördagen samlar laget poäng som kommer gynna de bättre lagen inför första eventet på söndagen som är en direktutslagning.

Tävling är främst för dej som är i början av din karriär inom funktionell fitness. Men vi ser en självklarhet i att du som atlet behärskar grundläggande rörelser, så som sit-ups, burpees, airsquats osv. Läs mer under kravprofil.
Vi kör 4 olika lagklasser som är indelade i dam respektive herr. Utöver en actionfylld tävlingsdel så kommer vi ha ett spännande utställningsområde med diverse utställare inom sport och hälsa och det kommer finnas mat och fika att köpa.

Titta gärna på wodarna från tidigare tävlingar för att se var nivån ligger och vad du som atlet bör klara av för att lyckas i tävlingen.

Vi kommer precis som tidigare år släppa ett begränsat antal tävlingsplatser och det är först till kvarn som gäller. Anmälan öppnar söndag 1 december kl 18. Anmälan och betalning sker via Boxpeak.

Vi kommer att ha en cut-off uppåt i vår tävling. Med detta menar vi då att vår tävling inte är till för exakt alla. Har du tidigare deltagit i någon av de större tävlingarna i sporten och fått en topplacering är denna tävling inte något för er. Hoppas att ni förstår vår tanke!

Alla wodar kommer att vara utmanande och eventen programmeras på så sätt att det inte bara handlar om ren styrka, utan även ett bra lagarbete.

Våra tävlingsklasser är Beginner, Intermidiate, Master 35 – 39 och Master 40+ *

* Master-klasserna är från det året man fyller (för året 35 resp. 40).